فراخوان ارسال مقاله
24 بهمن 1394
فراخوان ارسال مقاله

بانک‌های توسعه ای در دستیابی به توسعه صنعتی و پی‌آمد آن _ توسعه اقتصادی در کشورهای کمتر توسعه یافته _ نقش موثر، مثبت و سازنده‌ای ایفا می‌نمایند و به همین دلیل در سطح جهان به ایجاد و گسترش آنان کمک شده است تا به عنوان ابزاری در اختیار برنامه‌های توسعه اقتصادی ملل جهان قرار گیرند.

تا کنون بیش از پانصد بانک و موسسه توسعه ای در سراسر جهان در کشورهای صنعتی پیشرفته و در حال توسعه، تامین منابع مالی و فنی لازم و هدایت سرمایه گذاری های بخش خصوصی و غیرخصوصی به طرف انجام سرمایه گذاری‌های تولیدی را بر عهده داشته‌اند این سرمایه‌گذاری ها بنا بر سیاست‌های توسعه اقتصادی هر کشور اعم از گسترش امکانات زیر بنائی اقتصادی و توسعه بخش های صنعتی ـ کشاورزی و حتی رشد بخش تعاونی را در بر می گیرد. به بیانی دیگر بانک های توسعه ای در مسیر کمک به حل مشکلات توسعه اقتصادی کشورها و رفع تنگناهای موجود رسالت مهمی بر عهده دارند.

در این راستا موسسه توسعه و تحقیقات اقتصادی دانشکده اقتصاد دانشگاه تهران و بانک‌های صنعت و معدن، مسکن، کشاورزی، توسعه تعاون و توسعه صادرات اقدام به برگزاری دومین همایش نقش بانک‌های توسعه‌ای در توسعه و رونق اقتصادی کشور خواهند نمود. لذا از کلیه اساتید، پژوهشگران و دانشجویان محترم تقاضا می‌گردد تا با ارسال آخرین دستاوردهای پژوهشی خود، در قالب مقاله ما را در برگزاری این همایش یاری فرمایند.

محورهای همایش به شرح ذیل می باشد: (برای اطلاع کامل از محورهای همایش اینجا را کلیک کنید)

1. بانکداری توسعه ای در ایران
  2. بانکداری توسعه‌ای کشوری در جهان
  3. عملکرد بانک‌های توسعه ای و چالش های پیش رو در ایران

ضمنا به اطلاع می‌رساند مهلت ارسال متن کامل مقالات حداکثر تا تاریخ 1395/2/1 می‌باشد و از نویسندگان مقالات برتر با اهدا جوایز نفیسی تقدیر بعمل خواهد آمد. علاقمندان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن 88026421 تماس حاصل فرمایند.